Portfolio

Voor Reclameland heb ik in samenwerking met Stijlburo Spot het nieuwe kantoor met restaurant ingericht. Het pand werd casco opgeleverd en moest nog volledig worden ingericht. Naast de indeling en het kleurgebruik van de ruimtes hebben wij enkele meubels op maat laten maken, zoals een verrijdbaar kantinemeubel en open wanden tussen de bureaus. Daarnaast hebben wij ook zorggedragen voor de realisatie van het maatwerk, de inkoop van meubels en ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Deze woning in de Helpermaar (Groningen) werd een warme en rustige ruimte geschikt voor een gezinsleven. Door een muur te plaatsen tussen de hal en het woongedeelte creeerden we ruimte voor een kinderhoek en aan de andere kant de televisie. Het kookeiland is extra groot met een bar in de keuken. 

Van een kleine standaard gezinswoning een ruime minimalistische maar ook gezellige ruimte maken met wauw effect, dat was de opdracht! De woonkamer wordt iets uitgebouwd. De wanden waar de deur in zit worden volledig bekleed met eikenhout. In een kookeiland van bijna 4 meter komen alle keukenfuncties. En de ramen aan de voorzijde worden omrand door kasten waardoor de verwarming is weggewerkt en er zitruimte ontstaat in de vensterbanken. 

Dat een kantoorruimte niet saai en kil hoeft te zijn bewijst dit ontwerp voor een kantoorruimte van twee videografen. Een combinatie van vintage en modern met okergeel als accent, dat waren de wensen van dit bedrijf. En ik ben het helemaal met ze eens, door het nieuwe werken is er meer ruimte gekomen voor creativiteit in de interieurs van kantoren!

Deze oude bungalow is volledig gestript en gemoderniseerd. Ik maakte een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken en badkamer. Een licht, rustig en modern interieur met enkele eyecatchers! De keuken, het televisiemeubel en de grote vierkante kast worden op maat gemaakt. 

In deze sfeervolle woning in Groningen ontbrak het aan licht en ruimte. De vraag aan mij: hoe lossen we dit op? Ik heb meerdere mogelijkheden met de bewoners doorgenomen en besloten de keuken open te breken zodat er meer openheid en licht ontstaat. Daarnaast wordt de donkere vloer wit geschilderd en heb ik een ontwerp gemaakt voor de lange wand met haard, inbouwkast en bank langs de eettafel. 

Stoer, kleur en rust zijn de ingrediĆ«nten van het interieuradvies voor deze prachtige woning in Eelderwolde. Ik heb een ontwerp gemaakt voor de woonkamer en keuken, waarbij de keuken wordt uitgebouwd. De meubels zijn zo geplaatst dat de haard en televisie zichtbaar zijn, maar niet alle aandacht vragen, er van het uitzicht kan worden genoten en er openheid ontstaat. 

In Groningen Zuid wordt een nieuwe wijk gebouwd, de Helpermaar. Een van deze nieuwbouw woningen mocht ik inrichten! Ik heb gezorgd voor een gezellige, Scandinavische sfeer met oude planken, beton en een mooie hoekhaard. In de erker heb ik een kinderhoekje ontworpen met klepbank.