Bedrijven

Voor Reclameland heb ik in samenwerking met Stijlburo Spot het nieuwe kantoor met restaurant ingericht. Het pand werd casco opgeleverd en moest nog volledig worden ingericht. Naast de indeling en het kleurgebruik van de ruimtes hebben wij enkele meubels op maat laten maken, zoals een verrijdbaar kantinemeubel en open wanden tussen de bureaus. Daarnaast hebben wij ook zorggedragen voor de realisatie van het maatwerk, de inkoop van meubels en ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Dat een kantoorruimte niet saai en kil hoeft te zijn bewijst dit ontwerp voor een kantoorruimte van twee videografen. Een combinatie van vintage en modern met okergeel als accent, dat waren de wensen van dit bedrijf. En ik ben het helemaal met ze eens, door het nieuwe werken is er meer ruimte gekomen voor creativiteit in de interieurs van kantoren!

DIt bedrijf stond op het punt een grote leegstaande ruimte te kopen voor hun kantoor. Zij wilden de ruimte opdelen in verschillende kantoren, een vergaderruimte, informele zitjes en plek om te lunchen. Voordat zij op de koop overgingen wilden ze graag een beeld krijgen wat mogelijk is met de ruimte. Ik heb het bedrijf geholpen door het maken van visualisaties van de ruimte met verschillende voorstellen voor de inrichting ervan.