Werkwijze

Actielabel

Elk project pakken wij op dezelfde wijze aan, of dit nu een particulier of een bedrijfsadvies is. Wel is het afhankelijk van uw behoeften welke elementen we in het advies meenemen! Bekijk hiervoor de verschillende mogelijkheden.

De hier beschreven werkwijze is voor een basis interieuradvies met 3D impressies en projectuitvoering. Wanneer u voor alleen een basis interieuradvies kiest vallen de onderdelen '3D impressies', 'Aankoopoverzicht' en 'Projectuitvoering' vanzelfsprekend af.

 
 1. Intake­­gesprek

  Het interieurontwerp start met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw behoeften en wensen t.o.v. de ruimte en maken wij een analyse van de ruimte (o.a. opmeten en fotograferen).

  Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een moodboard en de eerste schetsen van de indeling van uw ruimte. 

 2. Mood­board

  Het moodboard geeft de sfeer van het interieur weer, zonder al te kijken naar de indeling van de ruimte. Tijdens de terugkoppeling toetsen we of de sfeer van het moodboard u aanspreekt.

 3. Indelings­advies

  Wij maken meerdere schetsen van de indeling van uw ruimte in de vorm van een plattegrond. Elke schets geeft een andere mogelijkheid van de indeling van uw ruimte weer. 

 4. Terug­­koppeling

  Tijdens de terugkoppeling bespreken we het moodboard en het indelingsadvies en maken een keuze voor een indeling die het beste bij u past. Dit ontwerp wordt de basis voor het eindresultaat.

  Hierna gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp: het definitieve indelingsadvies, het kleurenplan, het verlichtingsplan, de impressies en het aankoopadvies

 5. Kleuren­­plan

  Het kleurenplan laat de kleuren en materialen zien die worden gebruikt voor de wanden, vloeren, meubels etc. Wanneer mogelijk nemen wij bij de presentatie van het eindresultaat stalen mee.

 6. Verlichtings­­plan

  Het verlichtingsplan geeft de verschillende lichtpunten in de ruimte aan. Hierbij geven wij een overzicht van toe te passen armaturen.

 7. 3D impres­sies

  De fotorealistische 3D impressies laten zien hoe de adviezen uit het basisinterieuradvies uitpakken. Bij elk ontwerp leveren wij meerdere impressies, zodat elke hoek van de ruimte goed zichtbaar is. 

 8. Presentatie advies

  Na afronding van het ontwerpproces komen wij bij u langs om u het interieurontwerp in een professionele A3-presentatie te overhandigen. Het interieurontwerp lopen we dan samen nog even door.

 9. Aankoopoverzicht

  Binnen het door u aangegeven budget gaan wij op zoek naar de aan te schaffen meubels, vloeren, raamdecoratie, accessoires e.d. Dit betekent dat wij verschillende winkels en leveranciers zullen bezoeken om de aankopen te selecteren die het beste passen binnen het interieurontwerp. U ontvangt deze lijst als bijlage bij het interieurontwerp, of u laat de aankoop via ons verlopen zodat u zelf niet alsnog op pad hoeft.

 10. Project­­uitvoering

  U kunt er voor kiezen het interieurontwerp zelf uit te voeren of de uitvoering door ons te laten begeleiden. Wij gaan voor u op pad om de juiste meubels en accessoires in te kopen en vraag offertes aan voor de grotere aankopen en werkzaamheden. Uiteindelijk komt alles bij elkaar en zorgen wij voor de puntjes op de i wat betreft de plaatsing van de meubels en styling van de ruimte. 

Contact

Contact

Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op Facebook Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op Twitter Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op LinkedIn Neem contact op met Adrianne van Dijken Interieuradvies via e-mail