Mogelijkheden

Basis interieuradviesBasis interieuradvies

Met het basis interieuradvies helpen wij u bij het inrichten van uw woon- of werkplek, waarbij indeling, kleurgebruik en verlichting volledig op elkaar zijn afgestemd. Samen met u onderzoeken wij welke stijl bij u past. Dit vertalen wij vervolgens naar een uitgebreid interieurplan waarin de adviezen zijn beschreven/verbeeld.

Wij komen meerdere keren bij u langs om onze ideeën met u te bespreken. Het uiteindelijke interieuradvies ontvangt u in een boekwerk op A3 formaat. Met dit interieuradvies heeft u een totaalplan in handen die u vervolgens zelf kunt realiseren.

Interieuradvies met 3D impressiesInterieuradvies met 3D impressies

Vindt u het lastig te visualiseren hoe het eindresultaat zal zijn? En ziet u er tegenop zelf de specifieke meubels uit te zoeken die passen bij het basis interieuradvies? Door middel van 3D impressies laten wij u zien hoe de adviezen uit het basis interieuradvies uitpakken.

3D impressies zijn fotorealistische beelden van uw woning of werkplek en komen volledig overeen met de werkelijkheid. Tijdens het adviestraject laten wij u verschillende indelingsmogelijkheden zien in het 3D model, zodat de keuze voor een bepaalde indeling voor u makkelijker te nemen is. Uiteindelijk ontvangt u de 3D impressies net als de rest van het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat.

Daarnaast gaan wij binnen het door u aangegeven budget op zoek naar de concreet aan te schaffen meubels, vloeren, raamdecoratie, accessoires e.d. Dit betekent dat wij verschillende winkels en leveranciers zullen bezoeken om de aankopen te selecteren die het beste passen binnen het interieurontwerp. U ontvangt deze lijst als bijlage bij het interieurontwerp, waarop wij het merk, type, prijs en winkel aangeven. Ook is het mogelijk de aankoop via ons te laten verlopen zodat u zelf niet alsnog op pad hoeft. 

Wat u ontvangt

Interieuradvies met aankoopoverzichtVolledige realisatie

U kunt er voor kiezen het interieuradvies zelf uit te voeren of dit door ons te laten coördineren. 

Wij zullen de meubels en accessoires uit het aankoopoverzicht voor u aankopen en vragen offertes aan voor de grotere aankopen en werkzaamheden. Wij zetten, na akkoord op de offertes, de schilders, meubelmakers e.d. aan het werk en zorgen ervoor dat de uitvoering voorspoedig verloopt. Uiteindelijk komt alles bij elkaar en zorgen wij voor de puntjes op de i wat betreft de plaatsing van de meubels en styling van de ruimte. 

 

Wat u ontvangt

Contact

Contact

Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op Facebook Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op Twitter Volg Adrianne van Dijken Interieuradvies op LinkedIn Neem contact op met Adrianne van Dijken Interieuradvies via e-mail