Portfolio

Over de woning zelf is deze opdrachtgever helemaal tevreden, maar de inrichting was nog niet naar hun wens. Het was te vol, te druk en de ruimte werd niet optimaal benut. Ik heb de indeling omgedraaid waardoor de ruimte veel groter lijkt. Een grote kastenwand op maat zorgt voor veel opbergruimte waardoor er meer rust ontstaat. Het hout uit deze wand hebben we doorgetrokken naar de wand er tegenover, zodat de schuurwoning sfeer ook binnen zichtbaar werd. De kachel maakt het plaatje helemaal af!

Deze voormalige kerk wordt omgebouwd tot woonhuis, ik mocht het interieurontwerp maken! De uitgangspunten waren modern, licht, industrieel en natuurlijk. Ik heb onderdelen van de oude kerk terug laten komen in het interieurontwerp: de oude vloerplanken worden gebruikt voor de keukenkasten, van de oude balken wordt een salontafel gemaakt en ook de kerkbank komt terug in het interieur. Dit zijn de 3d impressies die ik voor de kerk heb gemaakt.

Deze prachtige woonkamer kreeg een complete metamorfose. De meubels in oranje en rood tinten maakten plaats voor koelere grijs en petrol kleuren. De bank neemt een grote rol in, doordat ik hem midden in de woonkamer heb geplaatst. Hierdoor wordt de woonkamer verdeeld in een televisiehoek en een leeshoek bij de kachel. De achterzijde van de woonkamer wordt opengebroken en daar wordt een stalen pui geplaatst. 

Wat een feest was deze opdracht; de inrichting van een prachtige schuurwoning in modern scandinavische stijl! Door de grote lichte ruimtes was het mogelijk de muren een mooie donkere kleur te geven. Het geheel is rustig gebleven met speelse elementen zoals het behang van Scandinavian Surface en het zwart-witte vloerkleed van Ikea. 

Voor Reclameland heb ik in samenwerking met Stijlburo Spot het nieuwe kantoor met restaurant ingericht. Het pand werd casco opgeleverd en moest nog volledig worden ingericht. Naast de indeling en het kleurgebruik van de ruimtes hebben wij enkele meubels op maat laten maken, zoals een verrijdbaar kantinemeubel en open wanden tussen de bureaus. Daarnaast hebben wij ook zorggedragen voor de realisatie van het maatwerk, de inkoop van meubels en ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Deze woning in de Helpermaar (Groningen) werd een warme en rustige ruimte geschikt voor een gezinsleven. Door een muur te plaatsen tussen de hal en het woongedeelte creeerden we ruimte voor een kinderhoek en aan de andere kant de televisie. Het kookeiland is extra groot met een bar in de keuken. 

Van een kleine standaard gezinswoning een ruime minimalistische maar ook gezellige ruimte maken met wauw effect, dat was de opdracht! De woonkamer wordt iets uitgebouwd. De wanden waar de deur in zit worden volledig bekleed met eikenhout. In een kookeiland van bijna 4 meter komen alle keukenfuncties. En de ramen aan de voorzijde worden omrand door kasten waardoor de verwarming is weggewerkt en er zitruimte ontstaat in de vensterbanken. 

Dat een kantoorruimte niet saai en kil hoeft te zijn bewijst dit ontwerp voor een kantoorruimte van twee videografen. Een combinatie van vintage en modern met okergeel als accent, dat waren de wensen van dit bedrijf. En ik ben het helemaal met ze eens, door het nieuwe werken is er meer ruimte gekomen voor creativiteit in de interieurs van kantoren!